Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΘΕΑΤΕΣ;


Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου και του τραπεζίτη πρωθυπουργού, απομονωμένη από τον λαό, πανικόβλητη μπροστά στην λαϊκή κατακραυγή και την θύελλα που πλησιάζει ετοιμάζεται για ένα ακόμα πραξικόπημα. Να ψηφίσει κυριακάτικα με την διαδικασία του κατεπείγοντος την επαίσχυντη δανειακή σύμβαση και τα μέτρα που την συνοδεύουν.

Ο άθλιος θίασος των 2 τελευταίων χρόνων βρέθηκε και πάλι επί σκηνής. Η τρόικα ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ και οι Μέρκελ-Σαρκοζί να κάνουν τους κακούς, η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ με τον τραπεζίτη πρωθυπουργό να παίζουν τους σκληρούς διαπραγματευτές! Και όλοι μαζί να συμφωνούν πάνω στα μέτρα και το πρόγραμμα «σωτηρίας» των τραπεζιτών, των βιομηχάνων και του ευρώ, και χρεοκοπίας του λαού. 

Να διώξουμε όλο αυτόν τον θλιβερό θίασο από την σκηνή! Μπορούμε να νικήσουμε! Το δείξαμε με τους αγώνες της προηγούμενης χρονιάς, το δείχνουν οι ηρωικοί αγώνες στη Χαλυβουργία, στον ALTER, στην Ελευθεροτυπία που συνεχίζουν! 

Να σπάσουμε την αδράνεια και την ομαλότητα. Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Όλοι στους δρόμους! Να κλιμακώσουμε την πάλη για την ανατροπή της συγκυβέρνησης και της τρόικας. Να φύγουν όλοι μαζί με τα χαράτσια τους, τις φοροεπιδρομές τους και όλα τα αντιλαϊκά μέτρα. Κάθε μέρα που περνά μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στην χρεοκοπία και την εξαθλίωση του λαού.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48 ΑΠΕΡΓΙΑ 10-11/2.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!


Παρασκευή 10/2 Συγκέντρωση 10:30 προπύλαια.


KAMIA ANOXH – KAMIA ANAMONH.
Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου