Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5/11 ΩΡΑ 12μμ ΣΤΟ ΑΜΦ 21

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ! 


Κυβέρνηση και τρόικα για άλλη μια φορά πουλώντας το παραμύθι των «τελευταίων» μέτρων και εκβιάζοντας με την απειλή της «μη καταβολής της δόσης» καταστρέφουν ότι απέμεινε από παιδεία, υγεία, ασφάλιση, εργασιακά δικαιώματα. 

  •  Θέλουν να δουλεύουμε μέχρι τα 67 με μισθό που θα καθορίζει το Υπουργείο (400 ευρώ και κάτω)!
  • Να βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την ανεργία ή την μετανάστευση.
  • Να δημιουργούν πανεπιστήμια και σχολεία μόνο για όσους έχουν να πληρώσουν. Το ίδιο και με την υγεία.
  • Ξεπουλούν ότι απέμεινε από δημόσια αγαθά! Ρεύμα, νερό κλπ θα κοστίζουν χρυσό και θα κόβονται άμεσα στους «μη συνεπείς» πληρωτές.
Όλοι εμείς οι φοιτητές που βιώνουμε άμεσα στο πετσί μας τις συνέπειες αυτής της πολιτικής, που τα βγάζουμε πέρα δύσκολα πολλοί με σπουδές και δουλειά ταυτόχρονα, που πολλοί από μας αναγκαζόμαστε να σταματήσουμε τις σπουδές μας ή να σκεφτούμε τη διέξοδο στο εξωτερικό για εργασία, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι!
Η 48ωρη απεργία πρέπει να γίνει αφετηρία παλλαϊκού ξεσηκωμού διαρκείας! Ο αγώνας πρέπει να είναι αποφασιστικός, διαρκής, ανυποχώρητος και να βάζει στόχους την ανατροπή της κυβέρνησης, την ρήξη με την ΕΕ και το χρέος που δεν είναι του λαού. Για να ανοίξει ο δρόμος που θα βάζει στο επίκεντρο τις ανάγκες μας και όχι τα κέρδη βιομηχάνων, εφοπλιστών και τραπεζιτών. Είναι ζήτημα επιβίωσης για τη γενιά μας να μην περάσουν τα μέτρα της εξαθλίωσης! 

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ! 

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6/11 ΣΤΙΣ 11ΠΜ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7/11 ΣΤΙΣ 5ΜΜ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου