Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΗ: ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ


Την ώρα που κυβερνήσεις και τρόικες μας ωθούν στην εξαθλίωση, στην μόνιμη ανεργία και στην περιστασιακή δουλεία για ένα ξεροκόμματο, εμείς καλούμαστε να πάρουμε θέση.

-Ως εδώ! Το παλιό τους σύστημα χρεοκόπησε! Η μόνη τους απάντηση είναι επιστροφή στο μεσαίωνα.
Χρόνια τώρα η νεολαία έχει μπει στο στόχαστρο των βάρβαρων πολιτικών κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ. Οι παροχές που έχουν ανάγκη οι φοιτητές για τις σπουδές τους (σίτιση, στέγαση, βιβλία) θεωρούνται “σπατάλες”. Η μόρφωση και η έρευνα εχθρεύεται πλέον τόσο τον επιστημονικό, όσο και τον κοινωνικό χαρακτήρα που μπορεί να αποκτήσει και κινείται μόνο όταν συμφέρει τις τρέχουσες ανάγκες μιας χούφτας μεγαλοεπιχειρηματιών-χορηγών.

-Ήρθε η ώρα να δώσουμε την δική μας απάντηση.
-Ήρθε η ώρα να τους στείλουμε όλους από κει που ήρθαν και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας!

Στις 17 Απρίλη στηρίζουμε την δύναμη του αγώνα, της ανατροπής και της αλληλεγγύης.
Στηρίζουμε την ΕΑΑΚ:
  • Για ισχυρό οργανωμένο φοιτητικό σύλλογο. Για δημοκρατικές και μαζικές γενικές συνελεύσεις - Κόντρα στη γραφειοκρατία που θέλει μια χούφτα «πεφωτισμένων» να αποφασίζει για τα πάντα.
  • Για μαχητικό φοιτητικό κίνημα, με οργάνωση και συντονισμό. Ένα φοιτητικό κίνημα που θα παλεύει για να μην πληρώσει κανείς για τις σπουδές του, για τα σύγχρονα μορφωτικά δικαιώματά μας, για να έχουμε στο μέλλον μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
  • Για να έρθουμε σε ρήξη με την υπάρχουσα κατάσταση στους φοιτητικούς συλλόγους: Την διάλυση, την υποταγή και την διαπλοκή που καλλιεργούν ΔΑΠ-ΠΑΣΠ, την γραφειοκρατία προέδρων και ΔΣ και τους συλλόγους-ταμπέλα που θέλει το ΜΑΣ-ΠΚΣ, την υπομονή της «αριστερής κυβέρνησης» του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει η ΑΡΕΝ.


Ψήφος στην ΕΑΑΚ σημαίνει στήριξη στις καθημερινές συλλογικές μας μάχες, στήριξη ενός σχεδίου για την ανασυγκρότηση και ενίσχυση του φοιτητικού κινήματος, για να μπορέσουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη την καθημερινότητά μας. Έναν αγώνα ενάντια στην ανεργία και την εξαθλίωση, στο ξεπούλημα και την ιδιωτικοποίηση της παιδείας, ενάντια στο πανεπιστήμιο-επιχείρηση.

Τίποτα δεν μας χαρίστηκε και τίποτα δεν θα τους χαρίσουμε!
Ο μόνος δρόμος που μπορούμε να διαβούμε, πλέον, είναι ο δρόμος της ανατροπής τους!
Στηρίζουμε-Ψηφίζουμε Α.Ε.Π. Ε.Α.Α.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου